26. april 2019

Pizzadej med honning

Pizzadej med honning
Ret: Pizza
Antal4 personer
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt mel (lad lidt mel blive tilbage), honning, olie og til sidst salt.
  2. Ælt dejen godt og kom den i en skål. Dæk skålen med et Låg eller med alufolie og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 40 min.
  3. Slå dejen ned og del den i 2 eller 4 lige store dele. Læg dejen på et meldrysset bord og form den til kugler. Rul dem ud med en kagerulle. Træk og tryk dejen, til pizza-bundene er pæne runde og ca. 1 cm tykke.
  4. Kom derefter toppings på efter eget ønske og bag pizzaen i ovnen.

Opskriftsnoter

TIPS: Man kan gemme pizzadejen portionsvis til en anden gang. Pak dejen lost ind i vita-wrap og frys den ned – eller lad den st5 i køleskabet til næste dag – den kan holde sig et par dage. Når den frosne pizzadej skal spises, skal den langsomt to op i køleskabet. Den koleskabskolde dej rulles ud til bund, fyldes og bages.

Opskrift fra bogen “Spis godt Pizza” af Lynn Andersen – Gyldendal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *