19. oktober 2019

Jordbærgrød / Frugtgrød

En rigtig lækker frugtgrød hvor du kan bruge honning i stedet for sukker. Du kan med fordel fryse dine bær fra sommersæsonen og bruge dem til en god varm frugtgrød om vinteren.

Jordbærgrød / Frugtgrød

En dejlig grød som kan laves med såvel friske som frosne bær. Nemt at tilberede og kan serveres både kold og varm.

Ret: Dessert
Antal: 4 personer
Ingredienser
Jævner
Sådan gør du
  1. Skyl og nip bærrene.

  2. Kog dem møre 2-3 min. i vand og tilsæt honning.

  3. Rør majsstivelsen ud i koldt vand og rør jævningen i grøden under omrøring. Mere stivelse kan tilføjes hvis du ønsker en tykkere grød.

  4. Kog grøden i ca. 1 min. og smag til med honning.

  5. Server grøden lun eller kold med mælk, fløde eller is til.

Opskriftsnoter

I stedet for jordbær kan du bruge hindbær, stikkelsbær, blommer uden sten, tyttebær, brombær, eller blandinger af frugt som for eksempel jordbær og rabarber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *