29. oktober 2020

Honningbagt gulerod

Honningbagt gulerod
Honningbagt gulerod med et stykke parmesan og et stykke valnød En lille anretning, for de tre ingredienser skal gerne nydes i en mundfuld.
Ret: Forret
Antal: 4
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Sæt ovnen på 175 grader
  2. Læg et bagepapir på en bageplade
  3. Skær hver gulerod i 3 cm tykke skiver
  4. Bland honning og olie i en skål, og vend gulerødderne i skålen
  5. Kom gulerødderne og den honning og olie, der hænger ved, op på bagepapiret
  6. Bag gulerødderne møre og gyldne
  7. Det tager ca. 12 minutter
  8. Hold øje – Tag ud og afkøl helt
  9. Server med små stykker ost og valnød
Opskriftsnoter

Opskriften er fra Irma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *