18. august 2019

Grillet medister glaseret med honning og øl

Grillet medister glaseret med honning og øl

En dejlig variant af den klassiske medister.

Ret: Hovedret
Antal: 2
Ingredienser
Kød ret
Tilbehør
Pynt
Sådan gør du
  1. Grill medisterpølsen, til den er gennemstegt, ca. 20 minutter.
  2. Rør honning og øl sammen i en skål.
  3. Når medisterpølsen er gennemstegt, pensler du den med honning-øl blandingen.
  4. Grill videre i kort tid, pas på, den søde honning brænder nemt på.
  5. Kog majskolberne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  6. Tag dem op og køl dem af på et viskestykke.
  7. Halver kålen, og snit den i meget tynde strimler.
  8. Kom olie, citronsaft og revet hvidløg i en skål.
  9. Kom en anelse sukker, salt og peber i og bland det med kålen.
  10. Hold majskolben lodret, og skær majsen af i så hele stykker som muligt.
  11. Vend majsen i salaten.
  12. Skær pølsen i mindre stykker, og server til salaten med et drys purløg.
Opskriftsnoter

Opskriften er fra Irma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *