29. oktober 2020

Appelsin-honning syltede valnødder med Havarti

Appelsin-honning syltede valnødder med Havarti

God til frokost

Ret: Frokost
Antal: 4
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienser i en gryde og bring i kog. Kog ved god varme i 10-15 minutter, indtil konsistensen er som flydende karamel.
  2. Opdager man for sent, at konsistensen er for fast, kan der spædes op med lidt kogende vand, og der koges i et par minutter mere.
  3. Kom de syltede valnødder i et rent sylteglas.
  4. Opbevar tørt, mørkt og køligt fx i køleskabet. Når glasset er blevet åbnet, skal det opbevares i køleskabet.
  5. Servér ovenpå en rugbrødsmad med Havarti.
Opskriftsnoter

Opskrift fra Økologisk Landsforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *